Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ....

Ξέρεις τι είναι τόσα χρόνια να προσπαθείς να εκτελέσεις το μεγαλύτερο έργο στην Κρήτη, να σε σαμποτάρουν, να σε καθυστερούν, να παίζουν πίσω από την πλάτη σου και στο τέλος το έργο να εγκρίνεται αλλά την δόξα να την παίρνει άλλος, που όπως λένε και οι κακές γλώσσες, δεν το ήθελε ούτε ζωγραφιστό αυτό το έργο.....και δεν μιλάμε φυσικά για ψίχουλα....15.650.000 ευρώ και 4.400.000 ευρώ!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γάτε Γιάννη,επιτέλους σε τσακωσα να κάνεις λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι το έργο προχώρησε ήθελαν δεν ήθελαν και ας μην είναι εξουσία ο συγκεκριμένος .
Κερδισμένοι είναι οι δημότες και ο νομός Χανίων.
Αυτός είναι και ο πραγματικός ρόλος ενός αυτοδιοικητικού.
Με λιγα λόγια έγινε ...του Κωστή.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν αντιλέγω επί αυτού..ο σωστός αυτοδιοικητικός πράττει έτσι ..αλλά σε μια περιοχή σαν την Κίσαμο με χρόνια κουλήτιδα την εκτέλεση του έργου κοιτάζουν.
Άρα την τελευταία ώρα που θα βγουν οι ντελάληδες τον Κωστή δεν θα τον ξέρουν για κανένα έργο κι ας έχει δώσει και τον εαυτό του.....
Είπαμε να σε θέλει και όπως βλέπεις κανένα άλλον δεν θέλει εκτός από τον τεράστιο....