Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!

Δημοτικός αστυνόμος τα Σαββατόβραδα θα κάνει περιπολία στην παραλία Τελωνείου...για να αποφεύγονται τα έκτροπα ..... Σωστό!!! 
Δημοτικό αστυνόμο για να γράφει τα αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, σε στροφές, σε πάρκα, σε μονόδρομους, θα .... αποκτήσουμε;
Το Τελωνείο είναι ίσως η μόνη περιοχή που σφύζει από ζωή καθημερινά και "καθηβραδυνά".... υπάρχουν ξενοδοχεία, νυχτομάγαζα, καφέ και εστιατόρια .... και όλα είναι μια αλυσίδα..... αν δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες, σίγουρα αυτοί θα είναι και οι χαμένοι. Ας μην ανακατωθούν οι απόξω λοιπόν.... μεγάλα παιδιά είναι όλοι τους!!!!!
Πάντως ας καταλάβουν και κάτι αυτοί που θέλουν να κάνουν το Καστέλι μοναστήρι, δεν μπορούμε να διώχνουμε την νεολαία μακρυά μας...ο κίνδυνος παραμονεύει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: