Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ

Κι όμως δεσμεύτηκαν και βρηκαν χρήματα για να σουλουπώσουν το κακόμοιρο γήπεδο.... αυτό κι αν είναι είδηση. Βέβαια κάποιοι έσκασαν από το κακό τους, αλλά αυτά έχει η ζωή.... δεν μπορείς πάντα να βρίσκεις προφάσεις!! Χωρίς την αντιπολίτευση βέβαια, μείζονα και ελάσσων, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, μιας και είναι γνωστό πλέον η αδιαφορία των διοικούντων και η ατολμία τους στα σοβαρά θέματα. 
Κρίμα βέβαια που έπρεπε να πιεστούν για να βρεθούν λύσεις, κρίμα βέβαια που περνούν τα διακαιώματα των δημοτών ..απειλές, κρίμα βέβαια που οι περισσότεροι είναι αδιάβαστοι σε θέματα αθλητισμού. Κρίμα.....



Δεν υπάρχουν σχόλια: