Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΞΕΔΡΑ

Η 28η Οκτώβρη πέρσε αλλά στην μικρή μας την πλατεία συνεχίζει να υπάρχει το έκτρωμα της εξέδρας των επισήμων. Μάλλον το ξέχασαν, ίσως βέβαια να το άφησαν εκεί για την επόμενη παρέλαση της 25η του Μάρτη, που να κουβαλούν τώρα εξέδρες, τώρα που έχασαν τον "κουβαλητή" τους. 
Έτσι και αλλιώς, δύσκολα θα ξαναδούμε παρέλαση, αλλά και επίσημος με δυσκολία θα ξανανέβει σε εξέδρα..οπότε μάλλον την άφησαν εκεί δίπλα στον Βενιζέλο, για να μας θυμίζει το ένδοξο παρελθόν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: