Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ


ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ;
- ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;
- ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ;
- ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;
- ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ;
- ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ;
- ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥ;
- ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ... ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ. ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΓΡΑΨΑ.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΑΚΟΜΗ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ε.Ε ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ..."ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ" ΣΤΗΝ ...ΗΓΕΣΙΑ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: