Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑΣ


Kυβέρνηση εθνικής ενότητας με την συμμαχία ΛΑΟΣ και Ντόρας Μπακογιάννη και πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει ο Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.
Oι ίδιες πηγές είπαν -κατά το πρακτορείο- ότι ΛΑΟΣ και Ντ. Μπακογιάννη συμφώνησαν με τον Ε. Βενιζέλο να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Το ίδιο ειπώθηκε και από το Mega, από τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή, ο οποίος μετέφερε πληροφορίες από τη βουλή...
Με δηλώσεις της στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη φάνηκε θετική σε ενδεχόμενη συμμετοχή της σε μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας.
«Αν υπάρξει τέτοια πρόταση, θα ανταποκριθώ και θα λάβω μέρος στις διαβουλεύσεις για κυβέρνηση συνεργασίας», δήλωσε.
Άντε με το καλό ...θα χαρούν και κάτι καλόπαιδα στην γειτονιά μας, που είχαν απελπιστεί να βλέπουν τα ποσοστά της Ντόρας να κατρακυλούν. Επιτέλους θα γίνουν πάλι κυβερνητικοί....με το ΠΑΣΟΚ φυσικά!!!
Έ ρε κάτι τούμπες που παίρνουμε...έ ρε κάτι κωλοτούμπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: