Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ..


..στην χώρα της.....
και υποσχέθηκε την Κυριακή μείωση των φόρων κατά 6 δισεκατομύρια ευρώ έως το 2014, κυρίως για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα,από το Βερολίνο. Οι γερμανοί φορολογούμενοι θα πρέπει να περιμένουν το 2013, εκλογικό έτος στη Γερμανία, για μία πρώτη ελάφρυνση 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και το 2014 για επιπλέον 4 δισεκατομμύρια.
«Μια πραγματική ενδυνάμωση του προϋπολογισμού είναι το προαπαιτούμενο, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες για όσα παραχώρησαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης», δήλωσε η καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο έπειτα από μια συνάντηση με τους ηγέτες των κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Τα πήραν απο εμάς και τα αφαιρούν από αυτούς.... όχι κορόιδα είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: