Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ


Την αυστηρότητα του εξαντλεί το κράτος και συγκεκριμένα ο κος Κουφάκης από τα κεντρικά της ΔΕΗ στο Ηράκλειο, εις βάρος μιας πολύτεκνης οικογένειας Ελλήνων από τον Σκινέ Χανίων. Η οικογένεια είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση με 3 μικρά παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6. Οι γονείς είναι χρόνια άνεργοι και η γιαγιά με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια επιβιώνει σε άθλιες συνθήκες με την βοήθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών που τους δίνουν είδη πρώτης ανάγκης.
Δεν δέχεται διακανονισμό
Πριν 2,5 χρόνια η ανάγκη τους έκανε να επανασυνδέσουν το κομμένο ρεύμα χωρίς την άδεια της ΔΕΗ. Πράξη σαφώς παράνομη. Επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα αλλά από τότε η ΔΕΗ και συγκεκριμένα ο κος Κουφάκης από το Ηράκλειο όπου έφτασε το θέμα, δεν δέχεται διακανονισμό μιας και το συσσωρευμένο ποσό είναι μεγάλο, ώστε η οικογένεια να μπορέσει να εξοφλήσει την οφειλή και να έχει ξανά ρεύμα. Σήμερα, εν έτη 2011 και εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα, μια Ελληνική οικογένεια με 3 μικρά παιδιά που δεν έχουν ούτε τα προς το ζην είναι χωρίς ρεύμα, επειδή κάποιοι πίσω από τα μεγάλα γραφεία τους θέλουν να εξαντλούν την αυστηρότητα τους, δίχως ίχνος ευαισθησίας. Καλούμε όλους τους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα. Τα στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση μας.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Επικοινωνία:
2822022161
6977653273

Δεν υπάρχουν σχόλια: