Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε κάτι, αλλά από την μεριά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα Βαρουχάκη, για το απλό λόγο ότι σαν δημότης κατάφερε να μας κινητοποιήσει και να αναδείξει το πρόβλημα που τόσο μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας θα μου πείτε, αλλά όλοι ξέρουμε οτι ο καθένας μας πρώτα κοιτάζει την δουλεια του και απλά προσπερνά το κάθε πρόβλημα όσο σοβαρό κι αν ειναι.
-Το τι θα γίνει απο δω και πέρα είναι γνωστό λίγο πολύ σε όλους μας, το τι θα κάνουν οι υπεύθυνοι της 7ης ΥΠΕ το υποψιαζόμαστε, το τι θα κάνει η δημοτική μας αρχή και αυτό είναι γνωστό, οπότε ας περιμένουμε με ψυχραιμία ως και το επόμενο περιστατικό για να ξαναμαζευτούμε και να τα πούμε δημοσίως.
Σαν πολίτης δημότης αυτής της περιοχής ντρέπομαι καθημερνά για την κατάντια μας, και να βγαίνουμε στους δρόμους το 2024 για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα, να απαιτήσουμε απο την πολιτεία σαν ικέτες να μην αφήνει στους δρόμους αν κτυπήσουμε, να έχουμε γιατρόυς και διασώστες όταν τον χρειαζόμαστε, αλλά και τόσα άλλα.
Φυσικά κάποιοι συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα δεν αφορά τον Κωστή, τον Γιάννη, την Μαρία και την θεία μου την Αφροξυλάνθη, αλλά όλους μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: