Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Μέλη της διοικούσας επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κισάμου πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου με αφορμή την κινητοποίηση των κατοίκων για την εύρυθμη λειτουργία του. Ο Διευθυντής του Κ.Υ. κ.  Ανυφαντάκης, ενημέρωσε για τα προβλήματα λειτουργίας αλλά και τις αυξημένες ανάγκες του Κ.Υ. λόγω της τουριστικής κίνησης της περιοχής το καλοκαίρι. 
Από την πλευρά της επιτροπή ζητήθηκε να εξαντλήσουν όλες οι θεσμικές δυνατότητες που έχει, ώστε το Κ.Υ. να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο ρόλο του και στις ανάγκες τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των επισκεπτών της. 
Η επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί και το ΕΚΑΒ προκειμένου να τονιστεί η ανάγκη της άμεσης κάλυψης των αναγκών των ασθενοφόρων του Κ.Υ. στις περιπτώσεις όπου κρίνεται αναγκαίο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: