Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.....

30.79% (45,95 Ιούνιος 2023) πήρε η Ν.Δ στον δήμο Κισάμου στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου... και 33,30% στην ενότητα της πόλης εκεί που εκτελούνται τα τελευταία χρόνια, τα σπουδαιότερα "έργα".
Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό που παίρνει η Ν.Δ στον νομό μετά την Γαύδο, και αυτό αμ' τι άλλο δείχνει πόσο πιστοί ειναι στο κυβερνών κόμμα "οι ακόλουθοι του" παρ' όλο που τα ανταποδοτικά ειναι ελάχιστα ως και καθόλου.
Η αποχή ήταν στο 57,65% με την μεγαλύτερη στην ενότητα Ιναχωρίου που παρ' ολίγο να αγγίξει το 60% (59,15%)
Και στις τρεις ενότητες η ΝΔ είναι πρώτη ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα σε όλες τις ενότητες με το ΚΚΕ τρίτο στο Ιναχώριο ενώ σε Κίσαμο και Μύθημνα ο ΣΥΡΙΖΑ...
Η Νέα αριστερα πάτωσε και μόνο στο Ιναχώριο κατάφερε να πάρει 29 ψήφους και να μπει στην εξάδα.
Απο τα ευτράπελα τα δυο ψηφοδέλτια σε Σφακοπηγάδι και Ποταμίδα, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα που δειχνουν την αγανάκτηση των ψηφοφόρων.
Σφακοπηγάδι
Ποταμίδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: