Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ PORTAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου, καλεί όλους τους δημότες-ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα (Καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων, Ελαιουργεία, Οινοποιεία, Συσκευαστήρια, Παραγωγή και Τυποποίηση Μελιού, Ομάδες παραγωγών (κηπευτικά), Καταστήματα Πώλησης Αγροτικών προϊόντων κτλ) οι οποίοι επιθυμούν να προβάλουν τις επιχειρήσεις και υπηρεσίες τους μέσω του Αγροτικού Portal του Δήμου Κισσάμου (agro.kissamos.gr) να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dkisamou@gmail.com με θέμα: 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ PORTAL σημειώνοντας τις κάτωθι πληροφορίες:
1. Τύπος επιχείρησης
2. Τηλέφωνο
3. Διεύθυνση
4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
5. Ιστοσελίδα
Η συγκέντρωση όλων των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισάμου, στοχεύει τόσο στην βελτιωμένη παρουσίαση-γνωστοποίησή τους σε πιθανούς πελάτες όσο και στην εξυπηρέτηση των δημοτών οι οποίοι θα μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτές.
Οι καταχωρήσεις στο αγροτικό portal θα είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και όσοι συμμετάσχουν δεν πρόκειται να έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: