Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΓΙΟΡΤΗ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ -ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ «Η ΚΟΙΝΩΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ»
Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Καστελίου Κισάμου, «Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ», σας προσκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση για την εορτή των Μυροφόρων, που φέτος συμπίπτει με τη γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαϊου 2022, στις 6.30 το απόγευμα, στο ενοριακό κέντρο της Ευαγγελίστριας στο Καστέλι.
 Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ψυχολόγος του «Αννουσάκειου», Τζανακάκη Μαίρη, με θέμα: «Γυναίκα Μυροφόρα: Γυναίκα της προσφοράς. Ο ρόλος της στην σύγχρονη κοινωνία».
Για το Δ.Σ. η πρόεδρος του Συλλόγου    
Νταγκουνάκη-Χαρτζουλάκη Ανθούλα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: