Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ

Έπιασε λιμάνι ο τεράστιος γερανός λόγω καιρού και ξεφόρτωσε σε ειδικά διαμορφωμένο όσο και προφυλαγμένο χώρο της βόρειας προβλήτας, την τσάπα, το φορτηγό, τα σιλό που υπήρχαν στο κατάστρωμα του "MANASSA ROSE M", όσο και τις πόρτες απο τα αμπάρια του ναυαγίου.

Καιρού επιτρέποντος, αυτήν την ώρα στην Κίσαμο πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, θα ξεκινήσει το άδειασμα των αμπαριών που περιέχει μόνο οικοδομικό σίδερο μιας και όλες οι εργασίες ανέλκυσης του φορτίου γίνονται με δύτες. Να θυμίσω οτι το εμπόρευμα του πλοίου ήταν ασφαλισμένο εν αντιθέσει με το πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: