Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

'Η ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ...

Διγαλάκης-Βολουδάκης και σήμερα ο Γ.Γ κ. Φραγκάκης, στην Κίσαμο, αν δεν πάμε για εκλογές τους επόμενους μήνες θα έλεγα οτι το απότομο και ολίγον ξαφνικό ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ν.Δ για τον τόπο μας, είναι ενθαρρυντικό και δίνει υποψίες οτι βαδίζουμε σε κάτι καλό για τον τόπο μας. Ελπίζω οτι ο καθένας απο τους παραπάνω να έφερε και μια καλή είδηση ή τουλάχιστον μια πρόταση για έργο. Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού φυσικά μας επισκέφτηκε μιας και είμαστε τουριστικός δήμος, άλλο που δεν το δείχνουμε ακόμα... συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Δήμου, το αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σταθόπουλο, με τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου και κουβέντιασαν πολλά .. για το υδατοδρόμιο (είναι έτοιμος να υπογράψει και εντός της άλλης εβδομάδας), για την μαρίνα (θα γίνει αλλά μικρότερη), η προβλήτα του Τελωνείου (είναι απο μόνη της μια συνάντηση και θα την προγραμματίσουν σύντομα) και φυσικά για το πότε περιμένουμε να ανοίξει ο πολυπόθητος τουρισμός στην Κρήτη, όπου ο Γ.Γ είναι πολύ αισιόδοξος και υπολογίζει τον Ιούνιο.
Μετά τον Δήμο επισκέφτηκε, την Μητρόπολη Κ&Σ και τον σεβασμιώτατο κ.κ Αμφιλόχιο, το Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου είχε μια συνάντηση με την διευθύντρια του ιατρό κ. Λίτσα Νικολακάκη και στην συνέχεια τα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: