Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

H Kίσαμος έχασε μια καλή ευκαιρία να έχει ένα εκπρόσωπο στην περιφέρεια, δυστυχώς για ακόμα μια φορά φερθήκαμε με τα γνωστά μας σύνδρομα ...να υποστηρίζουμε και να μεγαλοπιανόμαστε με ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με την περιοχή μας. Κρίμα γιατί θα είχαμε μια καλή εκπροσώπηση, ειδικά από τον Αντώνη, που ξέρω ότι θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για την περιοχή μας. Για λιγότερους από 300 ψήφους στερηθήκαμε την φωνή μέσα στην Περιφέρεια. Είναι λυπηρό το γεγονός οτι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε έστω για το καλό μας και προσπαθούμε πάντα να φέρουμε τους σωτήρες που από την επομένη ούτε θα μας ξέρουν, ούτε θα ενδιαφερθούν για μας.
Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι φωνάζαμε για τις παραλήψεις και την αδιαφορία του νυν Περιφερειάρχη, ενώ ξέραμε ότι θα ξαναεκλεγεί ... έτσι καταφέραμε και να έχουμε ξανά τον κ. Αρναουτάκη αλλά και να μην έχουμε εκπροσώπηση ...
Οι 2.594 ψήφοι που δώσαμε σαν Δήμος Κισάμου στον Αντώνη ήταν λίγοι, πολύ λίγοι ειδικά όταν ψήφισαν 8.778 ψηφοφόροι. 
Κρίμα και άδικο γιατί θα μπορούσε να ήταν συλλογική η προσπάθεια για να έχουμε εκπρόσωπο.. και όλοι τους ξέρουν τον Αντώνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: