Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε ο κ. Θ. Σταθάκης το κλίμα συναίνεσης, μετά την σχετική δήλωση του κ. Γ. Μυλωνάκη σήμερα το πρωί, με αφορμή τα λάθος ψηφοδέλτια. Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέσης τους πρέπει να πιάσουμε το θέμα των λάθος ψηφοδελτίων από την αρχή.
Σίγουρα έγινε λάθος στο μήκος των ψηφοδελτίων! Λάθος του τυπογραφείου. Έπρεπε να ελεγχθούν στην παραλαβή. Το λάθος όμως εδώ είναι άδολο δεν έχει πρόθεση κανένας να βλάψει, αυτό είναι ξεκάθαρο-ολοφάνερο.
Όμως παραλαβή έγινε, σύμφωνα με το νόμο και από τον Δήμαρχο αρκετές μέρες πριν. Το λάθος εντοπίσθηκε και αποκρύφθηκε για να παρουσιαστεί το τελευταίο 48ωρο με ένα τρόπο πρωτόγνωρο. Συσχετίσθηκε από τον ίδιο τον κ. Θ. Σταθάκη (biskotto.gr) με την ικανότητα διοίκησης του Δήμου !!! Αυτός ο συσχετισμός παραβλέφθηκε αρχικά από εμάς στα πλαίσια ήπιου προεκλογικού αγώνα. Όμως εντελώς απροκάλυπτα ο κ. Σταθάκης επανέλαβε τον συσχετισμό στην κεντρική του ομιλία σήμερα στην Κίσαμο. Επιμένει δηλαδή με συνέπεια να χρησιμοποιεί προεκλογικά το γεγονός και αυτό πιστοποιεί δόλο.
Επειδή σε κάποιες αναρτήσεις παρατηρήθηκε η διάθεση κάποιων να επευφημήσουν την πράξη του Δημάρχου και να δηλώσουν ότι αυτό το λάθος σε άλλες εποχές θα αποκρυπτόταν εντελώς, με σκοπό να ακυρωθούν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, θεωρούμε ότι είχε τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση να μας ενημερώσει ΑΜΕΣΑ και όχι την τελευταία στιγμή,  για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Ως προς το «άλλες εποχές» εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Θ. Σταθάκης μάλλον σε άλλες εποχές θέλει να μας γυρίσει. Το δείχνει ο τρόπος που προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το λάθος του τυπογραφείου. Η συναίνεση είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτόν, δεν άντεξε ούτε λίγες ώρες σε τέτοιο κλίμα.
Εκ του συνδυασμού
Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη
Κίσαμος 24/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: