Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ....

Θρίλερ με την 11η έδρα στην ενότητα Κισάμου που ενώ ήταν ένα τρελό σενάριο ... παίζει ακόμα! Εντούτοις οι νέες καταμετρήσεις, τα κακά γράμματα των δικαστικών σε πολλά πρωτόκολλα, αλλά και το μπάχαλο με τις λάθος ψήφους... έχουν φέρει αυτούς που διεκδικούν την 11η θέση στην ενότητα Κισάμου, ακόμα και την 10η να είναι δυο και τρεις και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες -πάντα ανεπίσημα βέβαια- οι δυο ισοβαθμούν. Το θέμα θα το λύσουν οι πρωτοδίκες και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κάποιες ενστάσεις για να βρεθεί τελικά ποιος καταλαμβάνει την 11η θέση ..αν φυσικά υπάρχει.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή.....να μην χρειαστούν οι δυο ενδιαφερόμενοι να κάνουν εντελώς τίποτα μιας και οι έδρες στο Ιναχώριο θα είναι μια και μια.
Πάντως δεν θα ήταν φυσικό σε μια περιοχή σαν την δική μας να είχαμε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα δίχως σασπένς..στο τέλος.
Υπομονή σε κανένα μήνα θα ξέρουμε τελικά ποιοι εκλέγονται και πόσοι..με τον ρυθμό που πάνε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: