Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΘΥΜΝΗΣ

Χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη Ενότητα για να προβλέψεις τις 4 θέσεις του κ. Μυλωνάκη είναι ο πρώην Δήμος του, που έχει και τους περισσότερους συνεργάτες του.
Μήθυμνα με τους Κουμάκη Νεκτάριο -Θεοδωρογλάκη Μιχάλη-Λυμπινάκη Γιάννη -Πατεράκη Μιχάλη- Μυλωνάκη Ειρήνη και Χουδαλάκη Ευάγγελο... αντε τώρα να βρεις τους 4 όταν έχεις αυτά τα ονόματα.
Σφαγείο... φυσικά και κάποιοι θα μείνουν απ έξω, το θέμα είναι ποιοι;
Πάντως δυο απο αυτούς ξέρω οτι πάνε πολύ μπροστά ..κοντά στους 700 ψήφους.... οι υπόλοιποι δυο όμως ποιοι είναι; Ως το απόγευμα θα ξέρουμε με σιγουριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: