Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΑΠΟΧΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Tεράστια αποχή θα έχουμε όχι μόνο στην πόλη της Κισάμου αλλά και στα χωριά... Παρόλο που εκλογικοί κατάλογοι "καθαρίστηκαν" η προσέλευση στον Δήμο μας ήταν μικρή. Στα εκλογικά τμήματα της πόλης λίγο πριν κλείσουν η αποχή άγγιζε το 34-37%, μάλιστα σε ένα τμήμα ήταν λίγο λεπτά πριν κλείσει στο 40%.
Φυσικά και στα χωριά το ίδιο συνέβη, αφού στα λίγα παραδείγματα που έχουμε βλέπουμε οτι στην στην Ρόκκα απο τους 175 ψήφισαν 120 αποχή 31%, Βουλγάρω απο τους 490 ψήφισαν 334 αποχή 32%, στον Πλάτανο στο ένα τμήμα απο τους 400 ψήφισαν 265 αποχή 34% και στο 91B η αποχή αγγίζει το 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: