Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Τα 244 άκυρα συν τα πρωτόκολλα των δικαστικών θα μας λύσουν την απορία για το ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι βγαίνουν ..προς την ουρά της κατάταξης. Είναι βέβαια τραγικό το 2019 με την τεχνολογία που διαθέτουμε να έχουν περάσει πέντε ολόκληρες μέρες και να μην έχουμε όχι τα τελικά αποτελέσματα για τον Δήμαρχο και τους συνδυασμούς, αλλά για τους δημοτικούς συμβούλους, παρατείνοντας έτσι την αγωνία σε πολλούς.
Πέντε μέρες που ο καθένας απο τους ενδιαφερόμενους προσπαθεί να βρει πόσους ψήφους πήρε, όχι πλέον απο τα επίσημα χαρτιά που κάπου βρίσκονται κλειδωμένα (λέτε να χάθηκαν οι σάκοι μας), αλλά απο τους αντιπροσώπους που ήταν στην καταμέτρηση αν και εφόσον θυμούνται ή σημείωσαν τους ψήφους. Παράδειγμα οτι μόλις χθες έφτασε το πρωτόκολλο του Αμυγδαλοκεφαλίου αν και οι περισσότεροι είχαν τους ψήφους τους απο την Δευτέρα ανεπίσημα.
Μάλιστα δεν υπάρχει σελίδα στο Υπουργείο Εσωτερικών για να δουν οι ενδιαφερόμενοι το όνομα τους... αντίθετα στην επίσημη σελίδα του υπουργείου το μόνο επίσημο στοιχείο είναι το αποτέλεσμα και η κατανομή των εδρών βάση ψήφων που είναι 15-11-1 δίχως πολλά πολλά.
Στο σχετικό πινακάκι δείτε ακόμα και τις διαφορές ..αυτές που δίνουν τα τηλεγραφήματα και αυτή που δίνει το υπουργείο, που δεν συμβαδίζουν πουθενά....
Μικρό χωριό η Κίσαμος και θα περιμένει, αυτό το ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: