Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΩΝ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι η Ανεξάρτητη κίνηση Φαλασάρνων με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας  ζητά την ψήφο σας. Θέλει να βάλει όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα Πλατάνου – Σφηναρίου σε μια σειρά, να προγραμματίσει και να διεκδικήσει  την λύση τους. Ως κοινότητα νιώθουμε ιδιαίτερα αδικημένοι από το Δήμο.
Οι προτάσεις μας θα είναι ομόφωνα αποφασισμένες και τεκμηριωμένες. Σίγουρα  θα χρειαστούμε μελέτες  τις οποίες και θα εκπονήσουμε. Να ξέρετε ότι θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Θεωρούμε την όποια δημοτική αρχή συνεργάτη και αρωγό στην κάθε προσπάθεια μας, παρόλο θα είμαστε διεκδικητικοί και θα δίνουμε λύσεις για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του.
Για το λόγο αυτό, και στο πλαίσιο των συμμαχιών που θα συντελεστούν την επομένη μέρα των εκλογών στο Δήμο. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Φαλασάρνων παροτρύνει τους ψηφοφόρους  της κοινότητας Πλατάνου Σφηναρίου να πράξουν με σύνεση, και με γνώμονας το καλό του τόπου,  ανεξάρτητα   σε ποιο συνδυασμό ψηφίζουν.
Αναλογικά μας ανήκουν περίπου 4 σύμβουλοι. Ο τόπος θα τους χρειαστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: