Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ ΝΕΚΡΗ

Άλλη μια νεαρά χελώνα νεκρή έβγαλε η φουρτούνα στην Κίσαμο. Είναι η 12η από πέρυσι και δυστυχώς αυτό δεν είναι καλό γεγονός, για τις παραλίες μας, για τον κόλπο μας. 
Ακτίνα ελπίδας και πολλά συγχαρητήρια στο βινετάκι που είδα στο F/B και ειδικά στον Κώστα τον Κυριτσάκη που σώζει από βέβαιο πνιγμό μια μικρή χελώνιτσα που είχε πιαστεί σε δίχτυα. Αυτά μας ανεβάζουν λίγο. Μπράβο εδώ το βιντεάκι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: