Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Φίλοι και φίλες, 
Μέλη του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, 
Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, στις 16 Μαρτίου 2017 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, απευθύνομαι με ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη και σε όποιον επιθυμεί να εγγραφεί ως νέο μέλος του ΝΕΣΚ . 
Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη. Δίνεται η δυνατότητα την ημέρα των εκλογών, σε όποιον επιθυμεί,να γίνει μέλος και να αποκτήσει δικαίωμα ψήφου.
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το νέο Δ.Σ του ΝΕΣΚ και να ζητήσω την πολύτιμη στήριξή σας.
Η επανασύσταση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, ήταν ένα όραμα ζωής για μένα. Με πολλή δουλειά, έμπνευση και μεθοδικότητα καταφέραμε να δώσουμε πνοή σε αυτό το εγχείρημα. Η εκλογή μου στο πρώτο Δ.Σ ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών μου και σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτό.
Μετά την ανάδειξη του πρώτου ΔΣ του ΝΕΣΚ και καθώς ο Σύλλογος έκανε αισθητή την παρουσία του, με προτάσεις, έργα και εμπεριστατωμένο λόγο, κατάφερε να εδραιωθεί στην συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου. Οι προσδοκίες των μελών αυξήθηκαν και έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι ο Σύλλογος θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής της Κισάμου. 
Παρά την αδιαμφισβήτητη δυναμική και αποδοχή του ΝΕΣΚ τόσο από τα μέλη, όσο και από μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, μια σειρά από δυσάρεστα γεγονότα με ώθησαν στην διαφοροποίηση και τελικά αποχώρηση μου από το ΔΣ του ΝΕΣΚ, χωρίς ποτέ παρόλα αυτά, να απαξιώσω ή να αμφισβητήσω το θεσμό και την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου. 
Πιστός στις αρχές μου ουδέποτε χρησιμοποίησα τον Σύλλογο για προσωπική προβολή και έτσι θα συνεχίσω να πράττω. 
Ζητώ την στήριξη σας για άλλη μία φορά, γιατί πιστεύω, ότι μπορώ να σας αντιπροσωπεύσω Υπεύθυνα και  Αντικειμενικά, προτάσσοντας  το κοινό συμφέρον, όπως έκανα πάντοτε. 
ΥΓ: Καλώ τους συνυποψηφίους μου, οι εκλογές του ΝΕΣΚ να μην γίνουν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης, καθώς προέχει η συνεκτικότητα του Συλλόγου και η πολυφωνία στην αντιπροσώπευση.
Με εκτίμηση
Πατεράκης Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: