Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Διακοπή της κυκλοφορίας από αύριο Τετάρτη 22-02-2017 έως και την Πέμπτη 23-02-2017 και συγκεκριμένα από τις 8:00 πμ έως τις 16:00 μμ. στο φαράγγι Τοπολίων, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
Έτσι η κυκλοφοριακή σύνδεση προς Έλος – Βάθη – Ελαφονησί κτλ. θα μπορεί να γίνει μέσω Ταυρωνίτη – Κάντανο – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλους – Έλος – Βάθη και φυσικά από δυτικά Κίσαμος – Πλάτανος – Σφηνάρι – Βάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: