Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ;

Ο Δήμος Κισάμου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (την Τετάρτη 22/2) ξεκινά τις διαδικασίες διαμόρφωσης της πλατείας του Δημαρχείου. Μάλιστα, εκτός από τη διαμόρφωση της πλατείας του Δημαρχείου θα τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο, άγαλμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου που αποτελεί "ζωντανό σύμβολο" για τον τόπο μας. 

Υ.Σ Πιστεύω μετά να ακολουθήσει και μια ονομασία της πλατείας στα πλαίσια της τιμής. Πλατεία Δημαρχείου ακούγεται σαν σούπα !!! Μην ξεχάσετε να μεταφέρετε τον Σκαλίδη εκτός αν η συγκεκριμένη πλατεία θα είναι η πλατεία των αγαλμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: