Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Προσκεκλημένος του 4ου Νηπιαγωγείου Κισάμου ο συγγραφέας και ηθοποιός Δημήτρης Τσιλινίκος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Φαλδάμειο.
Πιρούνια και Μαχαίρια ...στα μαχαίρια.
Τέσσερις έμμετρες, απολαυστικές ιστορίες του συγγραφέα Δημήτρη Τσιλινίκου σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά.
Μια λαίμαργη καμηλοπάρδαλη ζητάει απεγνωσμένα μια σόδα ενώ μια σαρανταποδαρούσα επιμένει να αργοπορεί στα ραντεβού της. Δυο ζωηρά αβγά, ξεσηκώνουν τους πάντες σε μια κουζίνα, καθώς δεν μπορούν να καθίσουν στα αβγά τους! Κι όλα αυτά, την ώρα που μια παρέα πιρουνιών αρχίζει να διεκδικεί το πρωτείο χρησιμότητας από τα μαχαίρια με αποτέλεσμα να καταλήξουν … στα μαχαίρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: