Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΚΛΩΝΑΣ;;;

Ενδείξεις για υποτροπή του καιρού υπάρχουν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 01 Νοεμβρίου, με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται κυρίως στα νοτιότερα διαμερίσματα της χώρας.
Το προγνωστικό μας μοντέλο καιρού, επιμένει για σημαντική βάθυνση του χαμηλού βαρομετρικού που επηρεάζει από την Πέμπτη την περιοχή μας, το οποίο πιθανόν να λάβει χαρακτηριστικά τροπικού κυκλώνα. Εν συνεχεία θα κινηθεί προς την περιοχή της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και από εκεί στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: