Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Μαραθωνίου Κρήτης 2016 και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων διοργάνωσαν εκδήλωση για τις βραβεύσεις όσων βοήθησαν στη διεξαγωγή του 1ου Μαραθωνίου Κρήτης. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Μεγάλο Αρσενάλι.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, φορέων, εθελοντών και Μέσα Ενημέρωσης για την συμβολή τους τους στην διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.
kriti24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: