Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

MEΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μας τίμησε με την παρουσία του και φάνηκε πόσο απλός άνθρωπος είναι. Κουβέντιασε με όλους, μικρός και μεγάλους και δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τα άτομα που έχουν και αυτά τα δικά τους προβλήματα. Οι κουβέντες του εξάλλου μετράνε. 
 Κρίμα βέβαια που δεν είχαμε γεμίσει την αίθουσα, αλλά έτσι είμαστε εμείς.... Απορώ βέβαια που οι ακαδημίες του Κισάμικου, οι ντόπιοι παίκτες της Θύελλας, οι αθλητές του ΑΟΚ και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, απουσίαζαν... μεγάλη η απουσία τους. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε αλλά έχουμε αρχίσει να χάνουμε επαφή με τ' ανθρώπινα.... και ειδικά με ανθρώπους που είναι τεράστιοι σε ψυχικά αποθέματα, θέληση και ταλέντο, άνθρωποι που θα πρεπε να 'ναι τα ινδάλματα των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: