Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μετά την έξαρση του μεταναστευτικού φαινομένου και θέλοντας να συμβάλει ενεργά στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, οργανώνει αποστολές προς τα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα οποία είναι και οι πύλες εισόδου των προσφύγων.
Οι αποστολές διοργανώνονται σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.
Σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου, αναχώρησε αποστολή Σαμαρειτών από το Τ.Τ. Κισάμου με προορισμό την Μυτιλήνη. 
Οι εθελοντές Σαμαρείτες θα παραμείνουν μια εβδομάδα στο νησί και σε συνεργασία πάντα με τις τοπικές αρχές, θα παρέχουν πρώτες βοήθειες στους νεοεισερχόμενους και θα διανείμουν ανθρωπιστική βοήθεια, (ρούχα, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: