Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ 6.40 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Οι οικισμοί Αρμί-Μουράκι-Άγιος Κωνσταντίνος καίγονται περιμετρικά και η φωτιά βρίσκει έδαφος και κατεβαίνει και προς το γήπεδο αλλά και προς τις ελιές των Φαλασάρνων. Έχει σπάσει σε 4 μέτωπα και δύσκολα θα την αντιμετωπίσουν με την δύναμη που υπάρχει. Δείτε Εδώ πως ξεκίνησε η φωτιά.
Πυροσβεστικά φτάνουν απ όλο το νομό αλλά το σκοτάδι είναι σύμμαχος της φωτιάς. Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην φωτιά μαζί με τους αντιδημάρχους Παρτσαλάκη και Γλαμπεδάκη κάνει έκκληση στα τρακτέρ της περιοχής να βοηθήσουν ειδικά στις εστίες που είναι στον Άγιο Κωνσταντίνο και ένα γύρω από το Μουράκι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: