Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η ανακοίνωση βγήκε στα αγγλικά μόνο...αλλά θα της κάνω μια ψιλομετάφραση.
"The Kissamos Beach Cleaning team is doing a cleaning of Kissamos beach. Saturday 15th October, 10:30am in Kissamos at Teloneio beach, between Kissamos stadium and the Eastern end of the seafront promenade with the tavernas.
If you’re interested, send an email to kissamosbeach@kissamosnews.com
See you there!"

Η ομάδα που καθαρίζει τις Κισαμίτικες παραλίες θα καθαρίσει σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου την παραλία μέσα στην πόλη από το γήπεδο ως και τις Ταβέρνες. Όσοι ενδιαφέρεστε να καθαρίσετε ας στείλετε e-mail (αν και για μένα θα ήταν προτιμότερο να πάμε και δίχως e-mail)
Θα σας δούμε εκεί!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η ανακοίνωση εχει σταλεί στα ελληνικα αρκετα νωρίτερα. Καλημερα!