Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου και η Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας, συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές της Στ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου για το 1ο βραβείο που έλαβαν στην κατηγορία «ΤΡΑΓΟΥΔΙ» και όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου για το 1ο βραβείο που έλαβαν στην κατηγορία «ΣΠΟΤ», στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κύπρος 1974 – 2015 Δεν ξεχνώ……Διεκδικώ……Δημιουργώ ».
Ευχαριστεί και συγχαίρει τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Σπανουδάκη Αντώνιο μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Χαχλάκη Γεώργιο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ολοκλήρωση του project, Κουτσαυτάκη Πηνελόπη, Χρυσού Σοφία, Μαζοκοπάκη Ελένη,  Ψαράκη Μαρία, Καλλίνη Ευαγγελία, Πανταλέων Παρασκευή, Φουντουλάκη Ιωάννη, Ορφανουδάκη Αργυρώ, Κατζιλιέρη Κωνσταντίνα, Λεβίδη Δέσποινα και Δαλαμάρα Ευάγγελο, οι οποίοι βοήθησαν ενεργά στην παραπάνω δραστηριότητα.
Επίσης, ευχαριστεί, τους κ. κ. Δημόπουλο Γεώργιο (ενορχήστρωση), Κουμή Ελευθέριο (βιολί), Αναγνωστάκη Γεώργιο και Περαθωράκη Γιάννη (βιντεοσκόπηση και μονταζ) για την πολύτιμη βοήθειά τους. 
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος               Ο Δήμαρχος
Γλαμπεδάκης Βασίλειος                   Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: