Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 70 χρόνια από την μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, για να τιμήσει τον Παναγιώτη Κορναράκη (Κορνάρος), αρχισυντάκτη του Ριζοσπάστη, που εκτελέστηκε με τους 200 Κομμουνιστές της Καισαριανής από του φασίστες Γερμανούς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκέμβρη στις 11 π.μ, έξω από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείο Σφακοπηγαδίου Κισάμου.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πατεράκη Γιώργο, μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, ιστορικό αφιέρωμα και έκθεση από τη δράση του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: