Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από  το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν.Χανίων στο Δήμο Πλατανιά 
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ σε συνεργασία  το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ - 166 ΤΟΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.) θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και στις Πρώτες Βοήθειες, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και από ώρα 11:00 έως 14:00 στο Γεράνι και στο χώρο του Δημαρχείου Πλατανιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της συμπλήρωσης 3 χρόνων, από την ημέρα που έφυγαν, τόσο απρόσμενα, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Κρήτης  Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο Διασώστης ΕΚΑΒ  Βαγγέλης Κελαράκης, ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης γι΄αυτούς.
Το σεμινάριο είναι ανοικτό σε όλους και όποιος επιθυμεί μπορεί να το παρακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: