Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Ειλικρινά και με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα δυο κείμενα -τεχνική μελέτη και προϋπολογισμός έργου- για το δημοτικό στάδιο Κισάμου, σαν πρόεδρος του Α.Π.Ο Θύελλα Καλαθενών. Αυτό αποδεικνύει ότι είχε αποτέλεσμα το θέμα που έφερε προ μηνός στο δημοτικό συμβούλιο μας, η ομάδα της μείζονος και μέρος της ελάσσονος (Αννουσάκης και Ξηρουχάκης).
Παρ' ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τον Μάρτιο του 2015 που η περιφέρεια είχε εγκρίνει τα χρήματα για την δημιουργία υποδομών και ταρτάν στο δημοτικό στάδιο και είχε σχεδιάσει η προηγούμενη δημοτική αρχή με συνεργασία της προέδρου κ.Μ.  Μπικάκη -Παπαδάκη, εμείς σαν μείζονα αντιπολίτευση χειροκροτούμε την απόφαση αυτή και ευελπιστούμε στην πορεία της θητείας της δημοτικής μας αρχής να έλθουν και άλλα χρήματα για την αθλούμενη νεολαία.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης
πρόεδρος ΑΠΟ Θύελλας Καλαθενών
και δημοτικός σύμβουλος μειζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: