Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Ακούγεται αλλά δεν τίποτα σίγουρο..αρκετές ομάδες της κατηγορίας που θα αγωνίζεται ο Κισαμικός έχουν ζητήσει να μην ισχύσει ο προβλεπόμενος νόμος για την κατηγορία φέτος, που ορίζει οτι οι ομάδες που θα αγωνίζονται πρέπει να είναι επαγγελματικές, αλλά να αγωνιστούν σαν ερασιτεχνικές. Είναι σίγουρο οτι υπάρχει τεράστιος ζόρες ειδικά από τις παλιές ΠΑΕ και πάρα πολλές δεν μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Βέβαια αν συμβεί αυτό δεν θα μιλάμε για πρόοδο, αλλά για μια επιστροφή στην δεκαετία του 90 και η εξυγίανση του χώρου πάει περίπατο.
Πάντως είναι σίγουρο οτι η πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά όλα θα είναι εξαρτώμενα με την απόφαση μας και αν παραμείνουμε ή όχι στο Ευρώ. Αν πάμε σε δραχμή έ τότε δεν χρειαζόμαστε και πολλά λούσα και μια χρονιά στα μεγάλα σαλόνια θα είναι οτι πρέπει για μας που ούτε γήπεδο, ούτε προπονητήριο έχουμε αλλά εξαρτόμαστε από τις ορέξεις του κάθε ..... υποσχόμενου!
Αν με ρωτήσουν τι θέλω εγώ θα τους έλεγα απλά ..ας αφήσουμε τις ομάδες να παίζουν στα γήπεδα τους....είτε με πλαστικό είτε με χόρτο, οι ομάδες πρέπει να παίζουν στις έδρες τους και στον κόσμο τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: