Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

TV ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Τελικά στις 2 τα ξημερώματα απόψε θα διακοπεί το σήμα της αναλογικής τηλεόρασης και θα μπει το ψηφιακό.... φυσικά όλοι δεν θα έχουμε τηλεόραση μιας και ξέρουμε περίπου που καλύπτουν με σήμα οι νέοι αναμεταδότες. Δυτική Κίσαμο το βλέπω δύσκολο να πιάσουν το σήμα, Μεσόγεια -Πλάτανος-Φαλάσαρνα-Κάμπος -Σφηνάρι ως και το Ελαφονήσι, και σίγουρα θα υπάρξουν μουρμούρες. Καλό θα ήταν να έπιανε όλος ο δήμος μιας και όπως πολύ καλά ξέρουμε πολλές γιαγιάδες και παππούδες, ειδικά στα χωριά, δεν έχουν και πολλά πράγματα να κάνουν.... και η τηλεόραση είναι απαραίτητη, αλλά ατυχήσαμε!
Πάντως και ο δήμαρχος Κανδάνου -Σελίνου που απέστειλε εξώδικο με το οποίο απαιτεί να μην διακοπεί η μετάδοση αναλογικού σήματος, εφόσον δεν έχει εξασφαλιστεί η πλήρης κάλυψη όλων των χωριών του Δήμου με ψηφιακό σήμα, δεν νομίζω οτι θα κερδίσει και πολλά...γιατί δυστυχώς άργησε!  
για να δούμε λοιπόν τι θα ξετελέψει και πόσοι από όλους αυτούς δεν κάνουν δίχως τηλεόραση και θα καταφύγουν στην περίπτωση ΟΤΕ TV να πληρώνουν διπλά- τριπλά για να έχουν τ΄απαραίτητα!!

Υ.Σ Ήδη στην Κίσαμο δεν παίζει κανένα κανάλι πλην των κρατικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: