Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ

Τελικά και για την σύνδεση με το χωριό τους με την παραλία κουβέντιασαν, αλλά και για τον ημιτελή κόμβο!! Τώρα αν τα βρήκαν θα φανεί λίαν συντόμως, πάντως προτάσεις έπεσαν και μάλιστα σε ένα χωριό που αναμφισβήτητα έχει και μορφωμένους αλλά και πολλούς κατοίκους που ενδιαφέρονται γι αυτό. Τώρα για τον ημιτελή κόμβο το συμπέρασμα που έβγαλαν όλοι είναι ότι είναι .... επικίνδυνος. Φυσικά το ξέρουμε, το βλέπουμε, το αισθανόμαστε όλοι και ιδιαίτερα αυτοί που περνάνε 2-3 φορές από εκεί την ημέρα. Πάντως δεν αλλάζει τίποτα τώρα, ακόμα κι αν μερικές φωνές επικαλέστηκαν και τον εισαγγελέα.
Άρα η λύση είναι να σουλουπωθεί, να φωτιστεί, να διαγραμμιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην έχουμε παρατράγουδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: