Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ή ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ;

Γράφει το Zarpa.....Το Έλος επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τη Δ/ντρια Τεχνικών Έργων της ΠΕ Χανίων καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της ίδιας Δ/νσης, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών στα πλαίσια των έργων «Παράκαμψη Έλους-Παράκαμψη Τοπολίων», καθώς και να διαπιστώσει το μέγεθος των ζημιών  που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο τι φαινεται καινουργια

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον αναπολουνε παλιες στιγμες!!! Θα τονε περασει με το καιρο....

Ανώνυμος είπε...

Η απώλεια για το βουλγαραποστολη είναι μεγάλη. Δυστυχώς για αυτόν δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα ποιος είναι ο δήμαρχος.. Συνεργαστείτε με την καινούργια αρχή όπως είναι υποχρεωμένος.. Ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει..

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Μα και φυσικά είναι.. ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΗ!!
Απορώ ΓΙΑΤΙ εντυπωσιάζεστε..
Απλώς ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος και δεν ξεχνά, ότι όσα χρήσιμα έργα υλοποιούνται στην περιοχή ξεκίνησαν με εκτελούνται μετά από αδιάκοπη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν λοιπόν!!!
Μακάρι όλοι να λειτουργούσαν με αυτήν την λογική και όχι με την λογική των σχολιαστών...
Ούτως ή αλλιώς το έργο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα που πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια του Δήμου και θα συνεχίσουν να υλοποιούνται για πολύ καιρό ακόμη, εγκρίθηκαν,εντάχθηκαν και δημοπρατήθηκαν κατά την δική του θητεία.
Λογικό, λοιπόν, το βρίσκω, νομίζω και εσείς ΚΥΡΙΟΙ, να ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου και όχι μόνο αυτού...

Ανώνυμος είπε...

συμφονω με την κυρια παπαδοπουλου