Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Τι συμβαίνει με τον Βιολογικό και γιατί σταμάτησε; Ή δεν σταμάτησε και μου φαίνεται; 
Πάντως έτσι και αλλιώς τα προβλήματα είναι πολλά και ειδικά στην πόλη με τους ατελείωτους δρόμους και τις πολλές λακκούβες. Ένας και από αυτούς και ο δρόμος του Κέντρου Υγείας, δυστυχώς για άγνωστους λόγους παραμελήθηκε και αφέθηκε στην τύχη του δίχως να ξέρουν ούτε δήμος, αλλά προπαντός οι κάτοικοι πως θα γλυτώσουν με αυτό το μαρτύριο, αν και από αυτόν τον δρόμο ο βιολογικός πέρασε και το έργο έχει τελειώσει! Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει μια άκρη, αλλά εισπράττει απαντήσεις και από τον υπεύθυνο μηχανικό, αλλά και από τον ΟΑΚ (επιβλέπων του έργου) που δεν τις είχε στο πρόγραμμα!
Για να δούμε αν θα τελειώσει το έργο στην πόλη λοιπόν, που όπως και να το κάνουμε έχει περισσότερο σημασία απ΄όλα τ άλλα κομμάτια .....  που κακώς φτιάχτηκαν τώρα!! Ειδικά στα Νοπήγεια οι κάτοικοι έχουν απόλυτο δίκιο μιας και τα βάθη που πήγε (4 και 5 μέτρα για χάρη μελλοντικών ξενοδόχων) ο βιολογικός εκεί έκαναν το χωριό να στηρίζεται πλέον σε ξύλινα πόδια!!! 
Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: