Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.....

Σύμφωνα με το CretaLive.gr η Τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Μασταμπά Ηρακλείου, που τις παλιές καλές εποχές αριθμούσε μέχρι και 16000 μέλη, καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ).
Η απόφαση για ‘κλείσιμο’ έχει παρθεί εδώ και καιρό από τη συντονιστική της ΤΟ αφού δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη, αλλά τελικά μερικοί ρομαντικοί, ιδεολόγοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν και ζήτησαν να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια!
..... 
πάντως και η δική μας στην Κίσαμο του ΠΑΣΟΚ εννοώ έκλεισε, της ΝΔ αντιθέτως έμαθα ότι θα την ανακαινίσουν....αλλά μην φοβάστε πρόβλημα δεν έχει ο Σαμαράς στην Κίσαμο..όποτε θέλει βρίσκει "μαγαζί" .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: