Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ- ΜΥΚΟΝΟΣ 2-0


Τα δυο νέα αποκτήματα του Κισαμικού Στεφανίδης-Λαζαρίδης ...... παρακολουθούν τον αγώνα στο Μάλεμε!!
Ένας πολύ κακός Κισαμικός ευτύχησε να βρει απέναντι του αυτήν την αγωνιστική μια ομάδα τοπικού. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει την 6 νίκη του, την τέταρτη εντός και να βρεθεί στην πρώτη τριάδα μαζί με Πανελευσινιακό και Ατσαλένιο που θα αντιμετωπίσει και την επόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο!!! 
Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν ο Κουμπρόγλου στο 44' μετά από υπέροχη....
.....  προσπάθεια του μοναδικού διακριθέντα Χατζηλιόντα και ο  Ενγκουέμμε στο 75' με σουτ από τα 40 μέτρα!!
Διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου) πολύ κακός!!!
Βοηθοί: Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Καρπαθάκης (61'), Ανιάνγκμε (79')
Κισαμικός: Βλαχάκης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε (81' Μπάτζιο), Τσικουδάκης (71' Ανιάνγκμε), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (89' Λευτ. Κομπογεννητάκης), Κιν. 
Στον πάγκο ήταν και οι Κοντοπίδης, Μαντζιούνης, Ψαράκης, Βαρδάκης.

Α.Ο. Μυκόνου: Παλιούρας, Μύρντινας, Βλαχόπουλος, Μπαλλής, Καρατζάς, Καρπαθάκης, Καμπάνης, Γιογιός (89' Ζουγανέλης), Καρράς (83' Χύσας), Καρακάσογλου, Φιορεντίνος (67' Κυπριτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: