Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

 Η μεταγραφή έπιασε τόπο και αυτό οφείλετε στο ότι ο Σπύρος αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει γι αυτόν....έτσι "χαλά" πολλές ώρες στο δημαρχείο προσπαθώντας να μάθει αλλά και να συντονίσει προσπάθειες που δεν έγιναν. 
 Πάμε για αναμέτρηση μνημονιακών και αντιμνημονιακών, στις επόμενες δημοτικές εκλογές;  Αυτό φάνηκε από μια χθεσινή συνάντηση στην έδρα του Δήμου με γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Πάντως κάποιοι θα το παίξουν το χαρτί αυτό και σίγουρα χαμένοι δεν θα βγουν!!!
 Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολο να πάρεις την υποψηφιότητα σου πίσω..όμως για κάνετε το δικό σας και πέστε μου πόσοι θα το κάνατε από εσάς!! Κανένας.Άρα λογικό το βλέπω στις επόμενες εκλογές να είναι 2 οι σίγουροι υποψήφιοι.
 Βέβαια εμένα θα μου άρεσε να φτιαχτεί ένας συνδυασμός, για να μπορέσουμε να αποφύγουμε, όλα αυτά τα περί τι έκανες, τι θα κάνεις....γιατί δεν το έκανες και όλα αυτά που μας κάνουν χειρότερους και από τους ...Μαλαούι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: