Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Παρατηρητήριου Ποινικής Δικαιοσύνης, (ΕUROPEAN CRIMINAL JUSTICE OBSERVATORY) εξελέγει πρόσφατα ο Κισαμίτης δικηγόρος Αλέξης Αναγνωστάκης.
Το Παρατηρητήριο Ποινικής Δικαιοσύνης, είναι Διεθνής Οργάνωση υψηλού κύρους, με έδρα την Ρώμη. Αποστολή της είναι, η παρακολούθηση και ο κριτικός έλεγχος, των Ευρωπαϊκών δικαστικών αποφάσεων.

Ο Αλέξης είναι γιος του γνωστού μας ποινικολόγου Αντρέα Αναγνωστάκη, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είχαν δώσει τεράστιες μάχες σαν εκπρόσωποι της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ - "όταν υποδουλώνεται ένα κράτος μέλος και εξαθλιώνεται ο πληθυσμός του, από τα χρέη, (φτώχεια, κατάρρευση Υγείας, Παιδείας μείωση Μισθών, Συντάξεων κ.λ.π.) η πληρωμή του χρέους, παραμερίζεται. Και προηγούνται, οι ανάγκες, επιβίωσης του κράτους και του πληθυσμού." - μαζεύοντας χιλιάδες υπογραφές για διαγραφή του απεχθούς χρέους μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: