Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.....

Η υπομονή έχει τα όριά της....αλλά αν πάει πολύ μακριά, φτάνει τα όρια της δειλίας.....George Jackson, 1941-1971, Αμερικανός ακτιβιστής, 
Μαύρος πάνθηρας !!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Η υπομονή δεν έχει όρια , γιατί απλά τα όρια της τα ορίζουμε εμείς οι άνθρωποι !!!!!
Επομένως εδώ ισχύει αυτό που λέει ο πάνσοφος Λαός μας με δύο ρήσεις "ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει" και "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι" !!!!!
Το σίγουρο είναι ότι όλοι μα όλοι ανυπομονείτε για το "ελπιδοφόρο νέο" που θα ωθήσει με ταχύτητα πολλών mach προς τα εμπρός την Κίσαμο μας και θα στείλει αυτούς που βλέπουν την περιοχή μας μόνο για το δικό τους όφελος και για αυτών που υπηρετούν , σπίτι τους !!!!
Έτσι και εσύ αγαπητέ Ιωάννη θα τρέξεις πρώτος και θα αναφωνήσεις ΜΠΡΑΒΟ και θα γεμίσεις την ιστοσελίδα σου με ελπιδοφόρα μνμ για τον τόπο που γεννηθήκαμε και είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε όπως του αξίζει στους νόμιμους κληρονόμου του , δηλαδή στις επόμενες γενιές .
Ήρθε η ώρα , ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Υ.Γ. : αυτά που γράφεις στην προηγούμενη ανάρτηση ουδόλως με αφορούν και με απασχολούν .

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Χαίρομαι Ιάκωβε που κατάλαβες το νόημα αλλά μιας και μου απάντησες μάλλον έχεις διαπιστώσει και συ τα ίδια...Ναι όλοι ανυπομονούμε για το(ν) ελπιδοφόρο νέο που αν δεν έλθει τότε θα φτάσουμε όχι στα όρια της δειλίας αλλά της προδοσίας. Εγώ έχω μάθει να μην αναφωνώ μιας και τόσα χρόνια έχεω δει και ακούσει πολλά.....απλά η υπομονή όλων έχει τελειώσει και με γνωμικά και υποθέσεις δεν κερδίζουμε τίποτα!!!