Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

Έμαθα ότι θα δοθούν πάνω από 1.000.000 Ε ..πόσο εύκολα μοιράζεται το χρήμα προεκλογικά, για έργα εντός της πόλης της Κισάμου. Κακά τα ψέματα καταντησαμε η χειρότερη πόλη στην Κρήτη, και το γαμώτο είναι οτι δεν συγκινείται κανείς!! 
Παντελής έλλειψη πεζοδρομίων..... παντελής έλλειψη δημοτικών πάρκινγκ.. παντελής έλλειψη σχεδιασμού και συγκοινωνιακής μελέτης... την έχουν καταντήσει γυφτοπόλη. 
Δεν ξέρω αν γίνει κάτι, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να δει αυτό το σκορποχώρι που κατάφεραν οι προηγούμενοι να διορθώνεται; Φυσικά και με τα μισά λεφτά φτιάχνονται πολλά αρκεί να "ξαναπερπατήσουν" οι ειδήμονες και να δουν με τα μάτια τους τα χάλια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: