Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ....

Σήμερα είχα μια λογομαχία μέτριας έντασης με κάποιον εκλεγμένο μας....που μου είπε ότι οι συγκοινωνιακές ρυθμίσεις που είχαν ετοιμάσει (κάποτε μια ομάδα εκλεγμένων) δεν προχώρησαν επειδή κάποιος κάτοικος είχε αντίρρηση.....μετά από αυτό βέβαια -λίγο ζαλισμένος- αποχώρησα μιας και δεν με έπαιρνε πλέον άλλο να του εξηγώ τ΄αυτονόητα, αλλά δεν είχε και νόημα!!
- Μάλιστα λοιπόν αυτό το χάλι στην πόλη μας το υπομένουν οι κάτοικοι της επειδή κάποιος κάτοικος (αμφιβάλλω αλλά αφού το λέει αλήθεια θα είναι) δεν του άρεσε η νέα μονοδρόμηση έξω από το σπίτι του...
Δυνατός δήμος και με πυγμή λοιπόν ο δήμος Κισάμου...
Μάλλον δεν θέλει να στεναχωρήσει τον ψηφοφόρο του, αλλιώς δεν εξηγείται; Πάντως μπορεί πολύ εύκολα προφασιζόμενος κίνδυνο να αλλάξει κάτι στην...
.... γνωστή γωνία της Περίδου που έχουν γίνει 50 τροχαία τα τελευταία 4 χρόνια, εκτός αν περιμένει πότε θα σκοτωθεί κανένας! 
Τον δρόμο του Νοσοκομείου που στοιβάζονται όλοι! 
Τον δρόμο προς Πύργο από την γέφυρα του Πύργου, μιας και ανεβοκατεβαίνουν μαθητές! 
Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά κάτι είναι και αυτά.....

Υ.Σ Δυστυχώς δεν φταίει μόνο ένας πολίτης φταίνε πολλοί ..και ιδιαίτερα αυτοί που δεν ξέρουν που ψηφίζουν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: