Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...

Το θέμα δεν είναι αν ήταν πέναλτι ή όχι, ούτε αν ο Γιαννουλάκης ξέρει τι σφύριζε.... το θέμα είναι ότι ο προπονητής μας ήταν πολύ λίγος για ένα παιχνίδι που θα το έπαιρνε και η κουτσή Μαρία. Τα λέγαμε και κανείς δεν μας άκουγε...πολύ λίγος για την ιστορία του Κισαμικού.
Πάντως ένα μόνο να θυμούνται οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου στα Χανιά.... το έχουν ξανακάνει και το ξανακάνουν για μικροκομματικά συμφέροντα. 
Τους επενδυτές δεν τους διώχνουν...αυτό ας το καταλάβουν και ας στρίψουν το αυτάκι του διαιτιτάκου ποιυ με μέσον έφτασε εκεί που είναι...Κρίμα γιατί συν τις άλλοις χάλασε μια καλή βραδιά .....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΑΡΙΑ...